Skal du flytte i høst? Her er noen gode tips!

2020 har vært et unntaksår, men boligmarkedet i Oslo er fortsatt like hett. Vi flytter som aldri før og det er kanskje viktigere enn noen gang å gjennomføre flyttingen på en god måte.

Som en solid aktør har RGS Renhold og Flyttebyrå hatt oppdrag i Oslo-området i en årrekke og er derfor godt kjent med hva om skal til for å bistå deg med flyttingen på en effektiv måte. Vi tar alle forholdsregler i flytteprosessen og du kan være trygg på at vi tar smittehensyn på alvor. Alle våre ansatte er opplært i hvordan håndtere flytting av dine eiendeler på en hygienisk og sikker måte.

Mange er ikke klar over omfanget av hva et flyttebyrå kan bidra med. Sjekklisten for hva som må ordnes i en flytteprosess kan føles endeløs og noen ganger strekker ikke tiden til. Et flyttebyrå kan hjelpe deg igjennom prosessen på en god måte – fra før selve flyttingen til alle eiendelene dine er trygt på plass i ditt nye hjem eller kontorlokale. Her er noen av fordelene ved å benytte profesjonelle fremfor å flytte selv:

  • Flyttebyrået tar seg av alle dine eiendeler så de kommer seg trygt fra A til B.
  • Flyttebyrået kan pakke for deg, eller gi deg tips som forenkler prosessen.
  • Flyttebyrået kan stå for esker, pakkingsteip, papir og bobleplast slik at du ikke trenger å kjøpe inn dette selv.
  • Flyttebyrået kan demontere møbler og pakke de opp igjen.
  • Flyttebyrået sørger for at du kan fokusere på det som er viktig i en allerede stressende hverdag.

Enten du ønsker hjelp med hele flytteprosessen eller bare deler av den, er det hjelp å få. Gjennom flere år i bransjen med ulike flytteoppdrag hver eneste uke sitter RGS Renhold og Flyttebyrå på mange erfaringer som kan komme deg til gode. Tar du kontakt med RGS Renhold og Flyttebyrå kan de gi deg råd og tips, samt et pristilbud på hvordan du kan få en så enkel flytteprosess som mulig.